Nu är de nya kurserna/eventen färdigplanerade för våren/sommaren 2017!


I år kommer jag att samarbeta med Oskarströms brukshundsklubb ( www.oskarstromsbrukshundsklubb.se/ ) och tillsammans kommer vi i vår/sommar erbjuda följande kurser och event:

  • Grundkurs i Nosework på 5 tillfällen med start 27/2. Se mer info under fliken "Nosework" och "aktuella kurser".  Höstens kurser är inte färdigplanerade än.


  • Miniläger i Nosework under maj månad under två och en halv dag, mer info kommer på klubbens hemsida inom snart.


  • Valpkurs; För dig som nyss skaffat valp och är intresserade att gå valpkurs kommer jag starta  valpkurser den 13/3, 20/7 samt 25/7. Tillsammans kommer vi under 6 tillfällen arbeta för att lägga grunderna på er relation och börja rusta er för framtiden tillsammans. Teori och praktik kommer varvas.


  •  Förberedande tävlingslydnadskurs som riktar sig till dig som är nyfiken på att börja tävla med din hund inom lydnad. Vi kommer gå igenom grunderna för de olika momenten i starklass samt arbeta med att stärka er som team. God allmänlydnad krävs för att ni skall kunna tillgodogöra er innehållet. Jag jobbar med positiv förstärkning (var god se min träningsfilosofi under fliken "om mig") och tar för givet att du som anmäler dig också gör det :). Kursen startar 10/4.


All anmälan sker genom Oskaratröms hemsida: www.oskarstromsbrukshundsklubb.se/ se under "kursutbud". Där finns också mer information. Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till mig på mail eller via messenger (Jeanette Hallman).

Hoppas vi ses :)